Tarkista domainin saatavuus

www.

Domain vahvistaa yrityksen brandia

Verkko-osoite on tärkein yksittäinen asia Yrityksen Kotisivujen löydettävyydessä. Oma osoite kannattaa hankkia myös tärkeimmille tuotteille.

Rekisteröimällä oman yrityksesi nimen ja tarjoamasi tuotteet ja palvelut vahvistat omaa brandiasi, ja helpotat asiakkaittesi ja kontaktiesi tiedonsaantia. Myös sähköpostin lähettäminen yrityksellesi helpottuu.

Nykyisin yhä useammat yritykset oivaltavat Hakukonenäkyvyyden tärkeyden. Valitsemalla verkko-osoitteensa oikein yritys voi vaikuttaa merkittävällä tavalla myös näkyvyyteensä hakukoneissa, kertoo kehitysjohtaja Juha Ojaniemi Netello Systems Oy:stä

Yhä useampi yritys on rekisteröinyt monia osoitteita. Enää ei riitä pelkkä yrityksen nimi, koska myös tuotteiden nimiä ja yleisnimiä voidaan hyödyntää Internetin merkityksen kasvaessa entisestäänkin.

Domain varaaminen ja Domain rekisteri

Domain varaaminen on nyt helppoa! Tilauspalvelumme domain rekisteri kertoo onko kyseessä vapaa Domain. Osta Domain itsellesi ja yrityksellesi ja hyödynnä määräalennukset.

Domain varaus

Varaa domain, ettei kukaan muu ehdi ensin. Domain varaus vie domainisi parkkiin, josta voit myöhemmin aktivoida sen. Domainvaraus on edullinen tapa suojata sinulle tärkeä nimi.

Domain Haku ja rekisteröinti

Domain Haku onnistuu täyttämällä haluamasi nimi ylhäällä näkyvään lomakkeeseen. Jos Domain nimi on vapaana, voit jatkaa sen rekisteröimiseen. Rekisteröinti tehdään tilaajan nimiin (poikkeuksena .ru ja .su).

Rekisteröi Domain osoitteet

Domain osoitteet mahdollistavat sähköpostiosoitteiden ja Sivuston julkaisemisen omalla osoitteella. Rekisteröi domain heti, niin kerromme sinulle lisää.

Vapaa Domain hinta ja mikä on Domain

Vapaa Domain voi myöhemmin osoittautua kullan arvoiseksi sijoitukseksi. Domain hinta on selkeästi näkyvillä, kun teet tilausta. Jos et tiedä, mikä Domain on sopivin, kysy meiltä neuvoa. Samoin jos et tiedä, mikä on Domain, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Verkkotunnus ja Domainhaku

Verkkotunnus on suomalainen nimitys domainille. Domainhaku kannattaa tehdä luotettavan kumppanin avulla. Jos epäröit, mistä Domainisi hankkisit, kysy esimerkiksi Viestintävirastolta.

Domain palvelu auttaa

Netello haluaa auttaa sinua kaikissa Domaineihisi liittyvissä kysymyksissä. Meiltä saat myös kotisivut, Verkkokaupat ja sähköpostiosoitteet.

Nettiosoite eli web osoite

Kun sinulla on oma Domain, on sinulla samalla nettiosoite eli web osoite verkkosivujasi varten.